Billiga hotell

Utbudet av lite billigare hotell är relativt bra och om du inte planerar att spendera speciellt mycket tid på själva hotellet finns det ju ingen anledning att betala alltför mycket för diverse bekvämligheter. Här har vi valt att presentera ett antal billiga alternativ som ändå håller en bra standard och fått goda omdömen av tidigare gäster.

Buena Vista Motor Inn
Buena Vista Motor Inn i San FranciscoBuena Vista Motor Inn ligger i Marina District och erbjuder enkla billiga rum som fortfarande håller en bra standard. Från hotellet har du gångavstånd till flera av stadens främsta sevärdheter.

mer-info

 

 

Hotell Beresford
Hotell Beresford i San FranciscoFör att ligga så pass nära Union Square är Hotell Beresford ett riktigt billig hotell. Väljer du att bo här har du också nära till San Francisco bästa shopping och mängder av restauranger.

mer-info

 

 

Fler tips på billigt boende

Vi har här valt att presentera billiga hotell i San Francisco med goda omdömen. Det finns dock även ett skapligt utbud av vandrarhem och andra alternativa boenden som är ännu billigare. I formuläret nedan kan du söka samtliga hotell och vandrarhem i San Francisco som du kan boka online.