Sevärdheter

San Francisco är en mycket populär turiststad och det finns massor av saker att se och göra under ett besök i staden. Här presenterar vi några av San Franciscos främsta sevärdheter samt ett par tips på utflykter till resmål i närområdet.

Alcatraz
alcatrazDet gamla fängelset Alcatraz har blivit ett självklart resmål för många av San Franciscos turister. Flera olika guidade turer arrangeras hit och är du i staden i ett par dagar ska du inte missa ett besök hit.

mer-info

 

 

Golden Gate Park
Golden Gate Park i San FranciscoDenna stadspark är inte bara ett mycket populärt turistmål utan även en populär oas för många av San Franciscos invånare som vill koppla av under ett par timmar.

mer-info

 

 

Sport i San Francisco
AT&T Park i San FranciscoDu behöver inte vara sportintresserad för att uppskatta att se något av San Franciscos eller Oaklands lag spela sina hemmamatcher inför en fullsatt arena.

mer-info

 

 

Presidio
The Presidio - San FranciscoThe Presidio är en tidigare militäranläggning som numera är en nationalpark. Här kan du enkelt spendera en hel dag med att både vandra och besöka många av parkens sevärdheter.

mer-info

 

 

Pier 39
Pier 39 i San FranciscoOm du tar dig ner till distriktet Fisherman’s Wharf ska du inte missa ett besök till Pier 39. En av flera sevärdheter här är alla sjölejon som normalt återhämtar sig här.

mer-info

 

 

Har du ett tips?

Har du spenderat mycket tid i San Francisco och vill dela med dig av ett smultronställe blir vi glada om du kontaktar oss så vi kan fortsätta att uppdatera denna delen av sajten.

Sök hotell